Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten op gezinengevaar.nl

 


Berichten op gezinengevaar.nl

Ook weer een organisatie die normaal naakt met porno bestempelt, deze zieke mensen hebben pas dringend hulp nodig!

NPO, stop ‘Gewoon. Bloot.’ en laat kinderen met rust

Meld u gratis aan voor onze WhatsApp-berichtendienst om op de hoogte te blijven van nieuwe acties en artikelen van Gezin in Gevaar. Aanmelden »

Vijf volwassenen die zich ontbloten voor bevangen kleine kinderen. Die dan een gesprek met elkaar voeren. Daar heeft de NPO een serie van gemaakt. Natuurlijk niet zomaar, en al helemaal niet voor de goedkope kijkcijfers, daarom heeft men er ter rechtvaardiging een therapeutisch verhaaltje bij, namelijk ‘onzekerheid’ bestrijden bij kinderen over hun eigen lichaam. Voor dat verhaaltje heeft Rutgers gezorgd, het zogenaamde ‘kenniscentrum’ seksualiteit, maar in werkelijkheid de monopolist seksualisering van het Nederlands onderwijs.

Kinderseksualiseringsprogramma

De formule van het programma is overgenomen uit Denemarken. Dat hoeft niet te verbazen want over heel de wereld zijn nationale organisaties als Rutgers bezig het globalistische kinderseksualiseringsprogramma, de Comprehensive Sexuality Education van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op scholen en elders door te voeren. De richtlijnen daarvan zijn op de website van Rutgers te vinden en omvatten bijvoorbeeld onderricht in masturbatie aan kinderen van nul tot vier jaar. Ook moeten die leren bij zichzelf onderzoek te doen naar hun ‘gender-identiteit’, met andere woorden of ze toevallig niet ‘in het verkeerde lichaam zitten’.

Molensteen

De SGP, die terecht spreekt van een “walgelijk programma”, heeft er Kamervragen over gesteld. De partij spreekt van “schennis van de eerbaarheid”, een verwijzing naar artikel 239 strafwet, dat jonge mensen onder de zestien beschermt tegen wat de NPO van uw belastinggeld nu kinderen in de basisschoolleeftijd aandoet. De storm aan woedende reactie die de aankondiging van het programma via het Jeugdjournaal losgemaakt heeft, lijkt alleen maar te groeien. Het is moeilijk niet te denken aan de harde evangelietekst: “Wie een van deze kleinen aanstoot geeft, die kan maar beter met een molensteen om zijn nek in zee geworpen worden.” (Matt. 18.6)

Pedofilie

Veel mensen leggen de link tussen het programma – naakte volwassenen met kinderen – en kinderlokkers. “Ik leer mijn kind dat wanneer een volwassene zijn/haar naakte lijf laat zien […], we naar de politie gaan. Ondertussen promoten de NPO, en het Jeugdjournaal via school, dit als normaal”, twittert Jenny Douwes. Iemand anders reageert: “Als D66 de staatsomroep blijft besturen, is pedofilie binnenkort de normaalste zaak van de wereld. Stapje voor stapje breekt men met de normen en kijkt hoe ver het kan gaan.” Blijkbaar is de NPO voor veel Nederlander nu echt te ver gegaan. Onderteken daarom de petitie en laten we deze serie stoppen voor hij begonnen is.

Shula Rijxman (NPO) neemt petitie Gezin in Gevaar in ontvangst, maar handhaaft 'Gewoon.Bloot.'

Meld u gratis aan voor onze WhatsApp-berichtendienst om op de hoogte te blijven van nieuwe acties en artikelen van Gezin in Gevaar. Aanmelden »

“Ik kan u melden dat wij van deskundigen te horen hebben gekregen dat Gewoon.Bloot. op geen enkele wijze schade aan kinderen toebrengt.” Dat was de boodschap die Shula Rijxman had voor de meer dan 40.000 Nederlanders, die de petitie van Gezin in Gevaar tegen dat programma hebben ondertekend. Maar wie zijn die ‘deskundigen’ en hoe ‘deskundig’ zijn die? Is die vraag bovendien wel relevant? Gaan ‘deskundigen’ over dergelijke zaken? Moeten zij uitmaken of kinderen blootgesteld mogen worden aan zich uitkledende volwassenen, of zijn dat de ouders?

Massaal protest

In elk geval was zich beroepen op ‘deskundigen’ wel het belangrijkste argument dat Shula Rijxman, bestuursvoorzitster van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), ter verdediging aanvoerde voor het besluit van de NPO om het omstreden kinderprogramma Gewoon.Bloot. ondanks massaal protest toch uit te zenden. Rijxman nam de petitie van Gezin in Gevaar in ontvangst, die campagneleider Hugo Bos haar aanbood – via Zoom in verband met corona. Onder de koepel NPO vallen alle omroepen, en ook de NTR, de maker van Gewoon.Bloot. De NTR is een zogenaamde taakomroep, met als opdracht ‘informatie, educatie en cultuur’. Dit in aanvulling op de andere taakomroep, de NOS, die er voor de nieuwsvoorziening is.

Ontstemd

Volgens Rijxman, die enige jaren geleden zei D66 te stemmen, is het doel van de programma tegen te gaan dat kinderen zich schamen voor hun eigen lichaam. Het spreken met zich ontkledende volwassenen zou daartegen helpen. Daartegenover benadrukte Hugo Bos dat de Mediawet bepaalt dat de NPO de goede zeden moet bevorderen en publieke waarden moet uitdragen. “We willen daarom de zorg van meer dan 40.000 mensen onder uw aandacht brengen, die zeer ontstemd zijn over het programma Gewoon.Bloot. waarin kinderen naar naakte volwassenen kijken, ook hun geslachtsdelen zien enzovoorts. Wij vinden dat totaal ongepaste seksualisering van kinderen: je dringt hun seksualiteit op, terwijl die bij die leeftijd niet passend is.”

Speeltuin

“Hoe kan dat?” , vroeg Hugo Bos zich af. “Als je de openbare eerbaarheid schendt, als je je bijvoorbeeld ontkleedt in het openbaar, dat mag toch ook niet? Als ik dat zou doen in een speeltuin bijvoorbeeld, dan zou de wereld toch te klein zijn?” Volgens Rijxman zou dat echter iets anders zijn, omdat “kinderen daar geen keuze bij hebben.” “Maar als je kinderen vooraf om toestemming vraagt, mag het dan soms wel?, vroeg Bos zich af. Maar ook dat was, hield Rijxman vol, “onvergelijkbaar”, omdat kinderen dan evenmin een echte keus zouden hebben.

School

Maar door dit soort programma’s op televisie te brengen, is het juist de NPO die aan kinderen de keuze ontneemt, aldus Bos. “Deze programma’s worden op scholen vertoond, en dan kunt u weer zeggen: dat is de verantwoordelijkheid van de school. Dat is deels waar, maar u heeft daar zelf ook een verantwoordelijkheid in. Het wordt immers in de klas getoond zonder dat kinderen gevraagd wordt of zij dat programma willen bekijken.” Rijxman herhaalde daarop weer dat de ‘deskundigen’ van Kijkwijzer in een advies hadden verzekerd dat Gewoon.Bloot een voor kinderen onschadelijk programma was. “Maar dat is nu precies waar die 40.000 ondertekenaar aan twijfelen”, aldus Bos, “of deze deskundigen de mogelijke schade voor kinderen door toedoen van dergelijke programma’s wel juist inschatten.”

Seksuele handelingen

Shula Rijxman vond het ieders goed recht om de competentie van volgens haar deskundige organen als in twijfel te trekken, “maar weet u, ik heb mij te houden aan formele instanties die zijn opgericht om daarover een beoordeling te geven. Die instantie heeft het onderzocht en weliswaar trekt u er zich niets van aan dat Kijkwijzer een formeel orgaan is, maar ik blijf herhalen dat er is geen sprake van seksuele handelingen.” Waarop Bos repliceerde: “Dus je ontbloten tegenover kinderen is geen seksuele handeling volgens u?”, waarop de perswoordvoerster van de NPO op afronding van het gesprek begon aan te dringen. Shula Rijxman concludeerde: “We zijn het niet met elkaar eens, dat kan. Neemt niet weg dat u zich zorgen maakt, ik zal de petitie serieus lezen en bespreken. We zijn een democratisch geheel, dus uw stem telt ook.” Hugo Bos: “Ik heb het gevoel dat alleen de stem van ‘deskundigen’ telt.”

Jongetje

Rijxman hield vol dat de NPO niets te verwijten viel, omdat die zich had ingedekt met een advies van Kijkwijzer. Dit had verzekerd “dat het programma op geen enkele wijze kinderen schaadt” en, aldus Rijxman, “nergens in de Mediawet wordt gezegd dat wij geen bloot mogen laten zien.” Hugo Bos herinnerde Rijxman aan de kwestie van de Mocro Maffia-acteurs Bilal Wahib en Oussama Ahammoud die een jongetje vroegen om zijn geslachtsdeel te laten zien: “Als bloot ‘heel gewoon’ is, hoeven we daar toch ook geen probleem van te maken? Het jongetje deed dat vrijwillig”, aldus Bos. Maar volgens Rijxman maakt in dit geval de geldbeloning die het jongetje in het vooruitzicht gesteld werd, de zaak “onvergelijkbaar.”

Grif

Hugo Bos beklaagde zich ten slotte bij Rijxman dat bij de klachten over Gewoon.Bloot. NTR en de koepel NPO zich achter elkaar verschuilen: “Want volgens de NRT is het de NPO die beslist wat er wordt uitgezonden en volgens de NPO is de NTR degene die het programma gemaakt heeft.” Dit gaf Rijxman grif toe: “Ja, dat is het kromme in het systeem. De een gaat over plaatsing en de andere over de inhoud.” Niettemin benadrukte Rijxman dat ook de NPO achter Gewoon.Bloot. blijft staan. “Als kinderprogramma past het volgens ons op NPO3 of Zapp.”


“Gewoon. Bloot.” gaat kinderen confronteren met transgenders

Meld u gratis aan voor onze WhatsApp-berichtendienst om op de hoogte te blijven van nieuwe acties en artikelen van Gezin in Gevaar. Aanmelden »

Het NPO-programma “Gewoon. Bloot.” stelt kinderen bloot aan naakte volwassenen. Dat schiet bij veel Nederlanders in het verkeerde keelgat. Maar de publieke omroep gaat nog verder en laat zelfs naakte transgenders aan kinderen zien.

Uitkleden is niet normaal

Nederlanders vinden het confronteren van jonge kinderen aan de seksualiteit van naakte volwassenen ver over de grens gaan. Ouders leren hun kinderen dat het absoluut niet normaal is als volwassenen zich in je bijzijn uitkleden. Kinderen moeten dan wegrennen en melding maken. De volwassene moet een flinke straf krijgen voor dit zedendelict. Maar de Nederlandse Publieke Omroep wil dat kinderen dan juist blijven zitten en kijken. Dat ze zelfs luisteren naar naakte mannen die vertellen over piercings die ze in hun meest intieme delen hebben laten zetten.

Transgenders uit de kleren

Dat is nog niet alles. De NPO kondigt aan dat ook transgenders uit de kleren zullen gaan: “Iedere aflevering behandelt één van de volgende onderwerpen: het lichaam, huid & haar, [seksueel expliciete termen], transgender, gewicht.” Transgenders zijn meestal mannen die zich genitaal hebben laten verminken. Die verminking is niet alleen fysiek gruwelijk maar ook een opstand tegen Gods Scheppingsorde, waarin ieder mens een geslacht toegewezen krijgt. Transgenderisme is de mens voor God laten spelen. “Gewoon. Bloot.” bejubelt en promoot deze revolutie bij weerloze kinderen.

Programma draait wél om seksualiteit

De NPO beweert ten stelligste dat “Gewoon. Bloot.” om seksualiteit draait. Waarom gaan dan vier van de acht aflevering over geslachtsdelen en erogene lichaamsdelen? Waarom wordt het programma geproduceerd samen met Rutgers, dat zich profileert als “Kenniscentrum seksualiteit”. Rutgers heeft een lange geschiedenis van lobbyen voor de legalisatie van seksuele omgang van volwassenen met kinderen. Het ‘kenniscentrum’ raadt in lesmethodes docenten aan om kinderen te leren dat zelfbevredigen “heel normaal” is.

Irrelevante experts

Het kan allemaal geen kwaad, benadrukt de NPO, zich verschuilend achter het oordeel van ‘experts’ van onder andere Kijkwijzer. Die hebben menen dat het programma onschadelijk is en voor alle leeftijden geschikt. Een verregaande bewering die de campagne Gezin in Gevaar graag onderbouwd ziet. Daarom hebben we het inhoudelijk oordeel over “Gewoon. Bloot.” opgevraagd bij Kijkwijzer. Overigens is het merkwaardig dat de experts het laatste woord hebben. Moeten de ouders van Nederland, die als belastingbetaler ook meebetalen aan dit programma, dat niet krijgen?

Permissieve cultuur

Nederland is wereldwijd berucht als producent van kinderpornografie. De permissieve cultuur maakt dat de homoseksueel Robert Mikelsons gewoon aan de slag kon bij een Amsterdams kinderdagverblijf, waar hij vervolgens minstens 83 kinderen misbruikte. En dat de acteur Bilal Wahib als arm “slachtoffer” van een hetze wordt genoemd, nadat hij een minderjarige jongen aanzette tot het tonen van zijn geslachtsdeel op video. Talkshowhost Beau van Erven Dorens wilde Wahib zelfs aan tafel hebben om ‘zijn kant van het verhaal’ te horen. Alleen door commotie op sociale media zag Van Erven Dorens daar van af.

Gespeelde verbazing

De mainstream media breken in rap tempo het taboe op de seksualisering van kinderen af. Transgenders en pedofielen krijgen een podium. En als een volgende Mikelsons of Wahib toeslaat, lopen de talkshows weer over van gespeelde verbazing. Aber haben wir das nicht schon die ganze Zeit gewusst?

Pedofiele deelnemer aan Deense "Gewoon.Bloot." veroordeeld

Meld u gratis aan voor onze WhatsApp-berichtendienst om op de hoogte te blijven van nieuwe acties en artikelen van Gezin in Gevaar. Aanmelden »

Je kon erop wachten, en dat hoefde niet eens lang: nu al is er een deelnemer aan "Gewoon.Bloot." veroordeeld wegens pedofilie. Dat wil zeggen: een deelnemer aan het oorspronkelijke Deense format van "Gewoon.Bloot." waarvan het Nederlandse schandaalprogramma direct is afgeleid.

De veroordeelde 41-jarige pedofiele Deen, die zo happig was zich op televisie voor kinderen uit te kleden, blijkt nu geslachtsgemeenschap met een kind te hebben gehad en bovendien meer dan 3000 kinderpornografische afbeeldingen en pedofiele video’s in bezit gehad te hebben.

Reputatieschade

Uiteraard wringt de redactie van Ultra smider tøjet, de Deense variant van "Gewoon.Bloot.", zich in duizend bochten om de reputatieschade zoveel mogelijk te beperken. Nadat men over de pedofiel getipt was, koos men er in eerste instantie voor de desbetreffende aflevering stilzwijgend af te gelasten. Gevraagd om een toelichting liet men slechts weten dat “dat de persoon in kwestie niet in de buurt van kinderen is geweest gedurende de hele productie".

Lees ook: Affaire Sidney Smeets: hoe pedo- en homoseksualiteit verweven zijn

Pedofiele bal

Een gratuite bewering, gezien het feit dat zowel "Gewoon.Bloot." als het Deense moederprogramma tot verklaard doel heeft naakte volwassenen met kinderen over intieme zaken te laten praten en de eersten zo in de gelegenheid stellen de laatsten te seksualiseren. Het programma legt willens en wetens de pedofiele bal op de stip. Gezin in Gevaar heeft er van meet af aan op gewezen dat "Gewoon.Bloot." tot normalisering van pedofilie leidt. Het heeft er zelfs alle schijn dat dit het doel van het NPO-programma is.

Masturbatie ‘onderwijzen’

Dit past in een groter plaatje: kinderen seksualiserende programma’s als "Gewoon.Bloot." volgen slechts de officiële seksuele agenda die wereldwijd door overheden wordt nagestreefd. In Nederland is ‘kenniscentrum’ Rutgers verantwoordelijk voor de implementatie op scholen van deze globalistische kinderseksualiseringsagenda. Het doet dit namens de Wereldgezondheidsorganisatie die in het kader van haar Comprehensive Sexuality Education er nadrukkelijk naar streeft kinderen – letterlijk vanaf de wieg - te seksualiseren, bijvoorbeeld door ze als zuigeling al masturbatie te ‘onderwijzen’. De kinderlijke onschuld moet zo snel mogelijk worden vernietigd: zo moeten zij leren hun ‘gender-identiteit’ te ontdekken, met andere woorden of ze niet ‘in het verkeerde lichaam zitten’.

Lees ook: Waarom de WHO uw kleuter seksualiseert

Kwestie van tijd

Een programma als "Gewoon.Bloot." is dus bepaald geen Gooise uitglijder. Het is onderdeel van een wereldwijde poging om de menselijke seksualiteit los te maken van zijn eigenlijke doel, namelijk de voortplanting, zoals God die gewild heeft: het ontvangen van kinderen binnen een liefdevol huwelijk tussen man en vrouw. Deze loskoppeling wordt nagestreefd door allerlei afwijkende vormen, van pedo- tot homoseksualiteit, zoveel mogelijk te normaliseren en te institutionaliseren (bijvoorbeeld via het homo‘huwelijk’). Het opduiken van perverselingen in programma’s als "Gewoon.Bloot." kan dus onmogelijk als ongelukje worden afgedaan. Nieuwe schandalen rond dit programma zijn dan ook een kwestie van tijd.

Wat is er mis met de pedobot?

Meld u gratis aan voor onze WhatsApp-berichtendienst om op de hoogte te blijven van nieuwe acties en artikelen van Gezin in Gevaar. Aanmelden »

Elli is een meisje van tien jaar dat bij haar vader woont. Hij maakt onzedelijke foto’s van haar en betast haar geslachtdelen. In haar geheugen klinken zinnen als “mama hoeft niet alles te weten”. Het zou zomaar een horrorscenario kunnen zijn a la Josef Fritzl, de Oostenrijker die zijn dochter jarenlang opsloot en seksueel misbruikte. Te gruwelijk om over te lezen. Maar naar Elli en haar vader kun je kijken, in de nieuwe film The Trouble With Being Born.

'Pedobot'

De film is uiteraard fictie. Bovendien is Elli een robot. Een ‘pedobot’ zelfs. Zij is een kopie van vaders verloren dochtertje. NRC Handelsblad is lovend over de “exploratie van technologie en isolement, geheugen en authenticiteit”. Recensent Coen Zwol citeert de regisseur van The Trouble With Being Born, ene Sandra Wollner: “Door haar levensechte lichamelijkheid kunnen we het gevoel onmogelijk van ons afschudden dat we naar een klein meisje kijken. Die ‘magische kloof’ tussen de aperte stoffelijkheid van zo’n apparaat en het residu van de ziel dat we erin projecteren boeit me.”

Subjectivisme

De film wil een filosofische verkenning zijn, maar de regisseur geeft direct al te kennen zelf het wijsgerig standpunt van het subjectivisme in te nemen. Daarin zijn zaken niet objectief moreel of immoreel, maar slechts goed of kwaad in de subjectieve beleving van de kijker. Het ware, goede en schone is slechts “in the eye of the beholder”, zoals de Engelsen het zeggen.

Lees ook: NPO, stop ‘Gewoon. Bloot.’ en laat kinderen met rust

Verlustigen

Dit standpunt leidt tot de extremiteit dat je in The Trouble With Being Born naar ronduit pedoseksuele taferelen kunt kijken. Alles mag in de naam van kunst. Daarbij gaan regisseur Wollner en recensent Zwol er gemakshalve vanuit dat de filosofische insteek voor de kijker evident is. Maar misschien wil hij zich slechts verlustigen aan een tienjarig meisje. De intentie van de regisseur verandert daar niets aan. Of hij het nu wil of niet, zij draagt bij aan de tendens van toenemende pedofilisering.

Nederlandse nudistenwebsites

Een parallel dringt zich op met nudistenwebsites in Nederland, waar steeds meer pedofielen hun lusten botvieren op foto’s van naakte kinderen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling van ouders die er kiekjes plaatsen. Het is evenwel het gevolg.

Geen excuus

Daden – foto’s publiceren – hebben een objectief moreel karakter, een karakter dat een effect bewerkstelligt. Omdat dit effect het verlustigen door volwassenen kan zijn, moeten foto’s van naakte kinderen niet gepubliceerd (of überhaupt niet gemaakt) worden. Films als The Trouble With Being Born evenmin. Filosofische of artistieke verkenning kan nooit een excuus zijn om intrinsiek immorele beelden van pedofilie te gebruiken.

UNICEF: pornografie is niet altijd schadelijk voor kinderen

Meld u gratis aan voor onze WhatsApp-berichtendienst om op de hoogte te blijven van nieuwe acties en artikelen van Gezin in Gevaar. Aanmelden »

UNICEF, de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties, heeft een rapport uitgebracht waarin het zijn zorgen uit dat niet alle kinderen wereldwijd pornografische content tot zich kunnen nemen. Volgens de organisatie missen de kinderen dan essentiële informatie over seksuele en reproductieve gezondheid. Er wordt zelfs een onderzoek geciteerd waaruit zou blijken dat kinderen zich gelukkig kunnen voelen na het zien van pornografische beelden.

Seksueel revolutionaire agenda

Zoals we van dergelijke organisaties gewend zijn, promoten zij een seksueel revolutionaire agenda onder de noemer van ‘wetenschap’, ‘rechten’, ‘bescherming’ en ‘voorlichting’. Het rapport Digital Age Assurance Tools and Children’s Rights Online across the Globe staat er vol mee. In het hoofdstuk over pornografie worden de verschillende leeftijdsbeperkende maatregelen besproken die landen inzetten om kinderen toegang tot pornografie te ontzeggen. Goed idee die maatregelen, zou je denken. Maar niet voor UNICEF. Die maakt zich grote zorgen dat wanneer bepaald materiaal als pornografisch wordt aangemerkt, kinderen dan toegang ontzegd wordt tot “vitale seksuele voorlichtingsmaterialen”.

Lees ook: Waarom de WHO uw kleuter seksualiseert

Abortus

UNICEF is een paar decennia geleden al het verkeerde pad opgegaan toen het abortus en onzedelijkheid ging promoten. Maar dit rapport is iets nieuws. Het haalt een Engelse studie aan waaruit zou blijken dat kinderen bij het zien van pornografie “noch geschrokken, noch gelukkig” zijn. Dat is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk te noemen. Het wordt nog erger: het rapport stelt dat 39% van Spaanse kinderen zich “gelukkig” voelden na het zien van pornografie. De ‘zorg’ van UNICEF zit hem steeds in het feit dat het toch vreselijk zou zijn als kinderen ‘essentiële’ seksuele voorlichting zouden missen als pornografie geblokkeerd zou worden. Dat zou een schending van kinderrechten zijn.

Rapport offline

Toen de Amerikaanse pro-gezinsorganisatie C-Fam dit naar buiten bracht, haastte UNICEF zich om het rapport offline te halen. Ze hebben het rapport van hun website gehaald en er na vijf dagen een aangepaste versie voor teruggezet. Die overigens inmiddels ook weer verwijderd is. UNICEF-woordvoerster Najwa Mekki zei tegen C-Fam, “UNICEF’s standpunt is glashelder: geen enkel kind zou online blootgesteld mogen worden aan schadelijke content.” Maar ze verduidelijkte niet of UNICEF vindt dat pornografie schadelijk is voor kinderen of niet. Ook ging ze niet verder in op de omstandigheden die hebben geleid tot het offline halen van het rapport.

Seksuele voorlichting

Even terug naar de “vitale seksuele voorlichtingsmaterialen” die UNICEF noemde. Wat bedoelen ze daar precies mee? Dat staat op pagina 35 van het rapport: “De beste digitale seksuele voorlichting die kinderen wereldwijd consumeren omvat websites, apps en YouTube-vloggers […]. Een deel hiervan kan in bepaalde context als ‘pornografie’ aangemerkt worden: als er een leeftijdsrestrictie op zit, kan dat kinderen verhinderen toegang te krijgen tot vitale seksuele voorlichtingsmaterialen.” Vertaald naar duidelijke taal: de wetgevers in sommige landen noemen een paard een paard en wat pornografie is noemen ze pornografie en blokkeren dat om die reden. In het citaat schrijft UNICEF ‘pornografie’ met aanhalingstekens om aan te geven dat het eigenlijk wel meevalt.

Schooltv

Maar wat is dan die ‘vitale’ seksuele voorlichting in de praktijk? In Nederland laat de NPO ons dat zien middels het videoplatform schooltv.nl. Video’s hiervan worden in vele schoolklassen in Nederland vertoond. Als het gaat om seksuele voorlichting biedt schooltv.nl een serie video’s met de incestueuze titel “De Sekszusjes”. De titels en de voorvertoningen van de afleveringen zijn te smerig om hier te noemen. Sodomie, pornografie en allerlei onzedelijkheden passeren de revue. In het recent verschenen onderzoeksrapport van Gezin in Gevaar wordt ook De Dokter Corrie Show uitgelicht. Dat wordt eveneens door de NPO verzorgd en gepubliceerd op schooltv.nl. Daarin wordt bijvoorbeeld prostitutie als alledaags beroep voorgesteld. Zelfs twee populaire autocoureurs worden erbij gehaald om de jeugd te overtuigen dat prostitueebezoek volstrekt normaal is. Precies dit toont nu de “vitale seksuele voorlichting” in de praktijk, die UNICEF zo graag beschikbaar wil houden voor kinderen van alle leeftijden.

Lees ook: NPO en Rutgers blijven kinderen seksualiseren met nieuwe videoserie

Top-down-revolutie

De Duitse schrijfster Gabriële Kuby heeft in haar boek De Seksuele Revolutie duidelijk omschreven wat hier gebeurt. De seksuele revolutie van de huidige tijd is een top-down-revolutie. Die is niet ontstaan van onder (het volk) naar boven (de valse elites), maar komt voort uit de globaal opererende linkse plutocratie. Kuby schrijft: “Tegenwoordig strijdt de VN met haar machtige deelorganisaties merendeels voor de opheffing van de geslachtsidentiteit van man en vrouw, de opheffing van het huwelijk en het gezin, voor een scheiding tussen generaties door autonome ‘kinderrechten’, voor het verdwijnen van de seksuele moraal, voor abortus als ‘mensenrecht’. Het lijkt erop dat de machtigen van deze aarde door de goede geesten van verstand, geweten en broederschap verlaten zijn.”

Taalkundige goocheltrucs

Ook legt Kuby heel duidelijk de vinger op de taalkundige goocheltrucs die organisaties zoals UNICEF hanteren en in het begin van dit artikel benoemd zijn. Kuby: “Het is de truc om positief klinkende, voor verschillende uitleg vatbare begrippen te gebruiken, en om ondubbelzinnige doelen waarover men geen consensus bereiken kan, door te voeren. Wie zou iets tegen ‘reproductieve gezondheid’ in te brengen hebben, als daarmee ‘de toestand van een volledig lichamelijk, geestelijk en sociaal welbevinden’ bedoeld wordt?” Met deze wetenschap is het volstrekt duidelijk dat UNICEF een revolutionaire, antichristelijke agenda doorvoert onder het mom van ‘kinderrechten’.

Duits kinderpornonetwerk met 400.000 leden opgerold: pedofilie neemt gestaag toe

Meld u gratis aan voor onze WhatsApp-berichtendienst om op de hoogte te blijven van nieuwe acties en artikelen van Gezin in Gevaar. Aanmelden »

Het kinderpornonetwerk Boystown is uit de lucht gehaald, het zoveelste voorbeeld van een pedofielenbolwerk op het internet. Vorig jaar werd een ander netwerk aangepakt, met 30.000 leden, waarna de Duitse media zijn verbazing uitsprak over de gigantische aantallen. Boystown had nu wel 400.000 leden. Slechts 4 van deze 400.000 leden zijn tot nu toe gearresteerd.

Boystown

Na jarenlang gezamenlijk onderzoek van verschillende overheidsinstanties, van Duitsland, Zweden, Australië en de Verenigde Staten, was het de Nederlandse politie die het doorslaggevende bewijs wist te vinden. De website werd in Moldavië beheerd ontdekte de Nederlandse recherche, en dankzij deze informatie konden de drie beheerders worden gearresteerd. Ook is één van de forumleden opgepakt: een man die zelf meer dan 3500 berichten plaatste. Volgens het onderzoeksteam zijn er 20.000 leden die zelf afbeeldingen en videomateriaal van kindermisbruik op Boystown hebben geplaatst. 380.000 regelmatige bezoekers, 20.000 ‘daders.’

Nederlandse gebruikers

Volgens het Child Protection Research Centre (CPRC) is de kans dat er geen Nederlandse gebruikers tussen deze 400.000 leden te vinden zijn nihil: “wij doen op dit moment onderzoek naar een soortgelijk platform met 2 miljoen users. Dat is vijf keer zo veel, en daar zitten zo’n 700 Nederlandse gebruikers tussen. Reken maar uit,” stelt Gideon van Aartsen, de CEO van CPRC.

Geen vervolging

Omdat veel van deze gebruikers technisch zeer goed onderlegd zijn, is het onwaarschijnlijk dat zij gepakt zullen worden. Zelfs als zij hun identiteit niet volledig verborgen weten te houden krijgt de politie van de politiek vaak niet de middelen, tijd en mensen om het langdurige werk te kunnen verrichtten dat voor succesvolle vervolging noodzakelijk is.

Lees ook: Sidney Smeets maakt doorstart als advocaat, lhbt-wereld wist sporen uit

Ritueel misbruik

Zo stelde minister Grapperhaus in oktober 2020 nog dat hij geen noodzaak zag in onderzoek naar ritueel kindermisbruik. Pas nadat het programma Argos van meer dan 140 mensen te horen kreeg dat men slachtoffer waren geweest van dergelijke gruweldaden, en de Tweede Kamer aandrong op onderzoek, ging de minister overstag. In eerste instantie werd het Wetenschappelijk Onderzoeks- en Documentatiecentrum hiervoor aangewezen, maar zij gaven aan dat het te ingewikkeld zou worden om objectief wetenschappelijk onderzoek te doen naar dit onderwerp, en gooiden de handdoek in de ring. Dit ondanks het uitstekende voorbeeld dat Argos had gegeven met diens onderzoek: deze had aangetoond in hoeverre de verhalen van slachtoffers overeenkwamen en onafhankelijk te verifiëren waren. Minister Grapperhaus heeft de opdracht doorgestuurd naar een speciale onderzoekscommissie, welke in de zomer van 2022 hun bevindingen zal presenteren.

Lees ook: Ritueel misbruik komt voor. Waarom geen onderzoek?

Groeiend probleem

Uit alle cijfers blijkt dat het probleem van kindermisbruik in de westerse wereld ondertussen ieder jaar doorgroeit, en zo ook in Nederland. Meldingen van kinderporno zijn hier in 2019 met 38 procent toegenomen. In Duitsland schrok men vorig jaar nog van een website met 30.000 leden, dit jaar was het er één met 400.000, en het CPRC heeft het ondertussen over voorbeelden van 2 miljoen gebruikers.

Lees ook: 7 tekenen dat pedofilie in opkomst is

Deze groei is niet onverwachts. Pedofilie wordt steeds vaker goedgepraat in de media, door opiniemakers die benadrukken dat pedofielen niet zozeer misdadigers zijn, maar slachtoffers van hun geaardheid. Dit moreel permissieve klimaat maakt de politiek onwillig om de noodzakelijke middelen in te zetten op de bestrijding hiervan. Zelfs wanneer dit wel gebeurt blijft de bestrijding van kinderpornografie moeilijk. Een groot deel van de pornografie in Nederland is immers legaal: pornografie met volwassenen. Het volledig aanpakken van kinderpornografie kan pas als we alle pornografie verbieden.

Hoe de NPO meewerkt aan de normalisering van pedofilie

Meld u gratis aan voor onze WhatsApp-berichtendienst om op de hoogte te blijven van nieuwe acties en artikelen van Gezin in Gevaar. Aanmelden »

Steeds vaker worden kinderen blootgesteld aan seksualiteit. Het nieuwste dieptepunt is het programma “Gewoon.Bloot.”, op de televisie uitgezonden door de NPO. Daarin gaan volwassene uit de kleren in het zicht van kinderen. Op zichzelf al zorgwekkend voor ouders. Het programma zorgde in maart dan ook voor flinke ophef op sociale media.

Gewoon Bloot

Onterecht vindt de NPO, die bezorgde ouders op het hart drukt dat het allemaal niets te maken heeft met seksualiteit. Waarom gaan dan hele afleveringen over ‘borsten’ en ‘billen’? Waarom worden zelfs transgenders – meestal mannen die hun geslachtsdelen laten verminken om op een vrouw te lijken – ten tonele gevoerd? Waarom is de drijvende kracht achter het programma het ‘kenniscentrum voor seksualiteit’ Rutgers? De seksuele insteek van is onmiskenbaar.

Dutroux

Seksualiteit en kinderen moet je streng gescheiden houden, zo is de gezonde opvatting van de overgrote meerderheid van Nederlanders. Een opvatting die gesterkt is door de vreselijke onthullingen over het seksueel misbruik van kinderen door Marc Dutroux in de jaren 1990. Sindsdien is het seksualiseren van kinderen – ofwel pedofilie – taboe. Maar aan dit taboe wordt getoornd.

Rechter verbood MARTIJN

Eerst waren er de pedofielen van Vereniging MARTIJN. In hun rangen bevonden zich veroordeelde kindermisbruikers. Hun nieuwsbrief werd gebruikt om kinderpornografie uit te wisselen. Begrijpelijkerwijs heeft de rechter MARTIJN verboden. Evenwel zijn de lijntjes naar de mainstream daarmee niet doorgeknipt. Actief lid Nelson Maatman werd afgelopen twee jaar meermaals door de NPO uitgenodigd om zijn pleidooi te voeren voor legalisering van seksuele omgang met kinderen.

Lees ook: Pedofiele deelnemer aan Deense "Gewoon.Bloot." veroordeeld

Sidney Smeets

Pedoactivist Maatman kreeg, net als MARTIJN-voorman Marthijn Uittenbogaard, jarenlang juridische bijstand van de prominente homoactivist Sidney Smeets. Dezelfde Smeets die recent verkozen is tot D66-Tweede Kamerlid, maar al snel moest aftreden toen bleek dat hij jacht maakte op jonge jongens. Overigens heeft Smeets zich sindsdien als zelfstandig advocaat gevestigd en zal hij wederom de verdediging van Uittenbogaard op zich nemen.

'Je mag best een beetje seksueel zijn met kinderen'

Pedoactivisten werken zelfs aan de universiteit. Docent Gert Hekma van de Universiteit van Amsterdam stelde in 2016 op Radio 1 dat volwassenen “best een beetje seksueel mogen zijn” met kinderen. In 2004 liet Hekma zich nog extremer uit. In het pedoblad Martijn pleitte hij voor het dwingen van kinderen tot seksuele omgang. "Het kind wordt eindeloos gedwongen, maar bij seks mag het opeens niet meer," klaagde Hekma. "Kinderen zijn ook vervelende wezens, die moet je op een gegeven moment op een recht spoor zetten. En dat geldt ook voor seks."

Pedofilie als seksuele 'voorkeur'

Een bijzondere categorie vormen academici die niet pedoactivisme bedrijven, maar wel zwelgen in zalvende woorden over pedofilie. Zoals onderzoekster Mirjam Heine, die beweert dat we “moeten accepteren dat pedofilie een seksuele voorkeur is”. Zij krijgt bijval van psychologe Madeleine van der Bruggen, die vindt dat we het “taboe moeten doorbreken”. Pedofielen zijn “slachtoffers” die “niet over hun gevoelens kunnen praten”. Haar collega-sociaalwetenschapster Linda Duits wil “aandacht en empathie” voor alle “seksuele variaties”. “Pedofielen verdienen het daartussen te staan.” Haar pleidooi hiervoor staat op – u raadt het al – een door NPO gefinancierde website.

Seksuele revolutie

Taboes doorbreken, empathie, geaardheid… Klinkt dat niet bekend in de oren? Het is de taal van de homo-emancipatie. De pedo-emancipatie wordt door haar uitdragers gezien als volgende stap. Ergens is het volstrekt logisch. De seksuele revolutie die vanaf de jaren 1960 dominant is, wil komaf maken met het christelijk begrip van seksualiteit als meewerken aan Gods Schepping door het voortbrengen van kinderen. Daarom moeten alle steriele vormen van seksualiteit bevorderd worden. Eerst door de anticonceptiepil, later door abortus, toen door de homo-emancipatie en nu door de pedo-emancipatie.

Lees ook: Demograaf luidt de noodklok: ‘Nederlanders krijgen te weinig kinderen’

'Kom niet aan kinderen'

Maar stuiten we hier niet op een grens? Zelfs Nederlanders die abortus en homoseksualiteit geen probleem vinden, hebben heftige bezwaren tegen pedofilie. ‘Wat volwassenen onder elkaar doen moeten ze zelf weten,” zo hoor je mensen zeggen, “maar als ze aan kinderen komen…”

Op de helling

Deze grens is echter brozer dan gedacht. Het gezonde principe dat je kinderen niet moet lastigvallen met grote mensenzaken, staat al langere tijd op de helling. De Nederlandse overheid laat kinderen tegenwoordig euthanaseren. Als ze mogen kiezen voor zoiets zwaars en definitiefs als de dood, waarom dan niet voor seksuele omgang met volwassenen? Het is een kwestie van tijd voordat seculier-liberalen deze conclusie trekken.

Ouders hebben geen poot om op te staan

De ouderlijke macht is allang niet meer heilig. Het is voor de overheid eerder een sta-in-de-weg voor het opdringen van de liberale moraal. Daarom wordt “Gewoon.Bloot.” in klaslokalen uitgezonden. Ouders moeten dat achteraf van hun kinderen vernemen. Zelfs als je het op voorhand weet, dan nog heb je formeel geen poot om op te staan. In Nederland heb je als ouder niets in te brengen tegen bezwaarlijke praktijken op scholen, zo blijkt uit onderzoek van de campagne Gezin in Gevaar.

Dokter Corrie

Het enige wat je kunt doen is een andere school zoeken. Maar de praktijk is dat heel veel scholen hun leerlingen aan seksualisering blootstellen. Als het niet door “Gewoon.Bloot.” is, dan we door andere NPO-programma’s als “Sekszusjes” of “Dokter Corrie”. Of wat te denken van de seksuele voorlichtingsmethodes van Rutgers, die in de meerderheid van de scholen gebruikt wordt? Die laat kleuters leren dat zelfbevrediging fijn is. Wie dat ‘vies’ vindt, is een beetje gek. Een subtiel maar onmiskenbaar buitenspel-zetten van ouders.

Lees ook: UNICEF: pornografie is niet altijd schadelijk voor kinderen

Gezin in Gevaar

Uit ergernis om de seksualisering van kinderen in het onderwijs, is in 2018 de campagne Gezin in Gevaar opgericht. Deze campagne verdedigt het gezin zoals God dat bedoeld heeft: vader, moeder en kinderen. Met petities, straatcampagnes, artikelen, video’s en brochures scheppen we bewustzijn in Nederland over de zorgwekkende seksualisering.

Ouders in opstand

Een positieve ontwikkeling is dat ouders in opstand komen tegen de praktijken op school. Ze sturen ons de ranzigheden door die hun kinderen op school krijgen. Wij hebben gevallen gebundeld in de brochure Seksuele indoctrinatie in schoolboeken, voorzien van een inleidend essay dat aantoont hoe de seksualisering van kinderen een logisch voortvloeisel is uit de beginselen van de anti-christelijke seksuele revolutie.

God verworpen

Hoe heeft het zover kunnen komen dat we in Nederland kinderen blootstellen aan naakte volwassenen? De eerste oorzaak is dat wij als natie God verworpen hebben. Wij bedrijven wraakroepende zonden. Wij moeten ons bekeren en boetedoen, zoals de Heilige Schrift het ons vraagt. Dat vooral.

Mediawet

De overheid moet een einde maken aan de seksuele propaganda door de NPO. De Mediawet die de publieke omroepen reguleert, stelt glashelder dat uitzendingen in “overeenstemming met publieke waarden” moeten zijn. Het Wetboek van Strafrecht merkt in artikel 239 “schennis van de eerbaarheid” bij minderjarigen aan als strafbaar feit. Daarom moet seksuele ‘voorlichting’ gestopt worden en “Gewoon.Bloot.” van televisie en internet gehaald worden.

Apostel Paulus

De Psalmist waarschuwt ons om in de heersers van de wereld geen betrouwen te stellen. De christen is geroepen eerst en vooral zijn of haar gezin te beschermen. Zoals de apostel Paulus schrijft: “En zo er een is, die zich niet om haar familie en heel in het bijzonder zich niet om haar huisgenoten bekommert, dan verloochent ze het geloof, en is erger dan een ongelovige.”

Lees ook: 7 tekenen dat pedofilie in opkomst is

Onkuise inhoud weg

Hoe bescherm je je gezin? Onkuise inhoud buiten de deur houden is een goed begin. Netflix, Instagram, Linda, zelfs de Vriendin: ze staan vol met onzedige zaken die schadelijk zijn voor je kinderen (en voor jezelf!). Vaak besef je pas hoe zondig het is, als je het verbant. Dan besef je ook hoe rustgevend en weldadig een leven in zedelijkheid is.

We zijn gewaarschuwd

Wees waakzaam en betrokken bij het onderwijs van uw kinderen. Overweeg thuisonderwijs als dat mogelijk is. Wees niet naïef over het schoolonderwijs. Zoveel ouders gaan er klakkeloos vanuit dat het wel goed zit. Mijn kind gaat toch naar een christelijke school? Maar zelfs daar dringt het vergif door. Op aandringen van de overheid. Die heeft in 2012 seksuele voorlichting verplicht gesteld en stuurt nu steeds meer aan op verplichte ‘positieve aandacht’ voor homoseksualiteit. Binnenkort wellicht ook voor pedoseksualiteit. We zijn gewaarschuwd.

Dit artikel verscheen eerder in tijdschrift Charisma, juni 2021.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Kabinet geeft toe aan FVD: 'Ja, wij sluiten juridisch bindende overeenkomsten met het World Economic Forum'

  Kabinet geeft toe aan FVD: ‘Ja, wij sluiten juridisch bindende overeenkomsten met het World Economic Forum’ Door  Michael van der Galien   18 december 2021 Het kabinet heeft “juridisch bindende overeenkomsten” gesloten met het World Economic Forum van Great Reset-propagandist Klaus Schwab. Dat bekent het kabinet in antwoord op Kamervragen die ingediend zijn door Gideon van Meijeren van Forum voor Democratie. We zijn onderhand allemaal bekend met het World Economic Forum (WEF) van Klaus Schwab. Deze globalistische organisatie wil dat het coronavirus gebruikt wordt om een wereldwijde Great Reset uit te voeren, waarbij er eigenlijk gewoon overal een totalitaire controlestaat moet worden ingevoerd. Want dat is “veilig” en “efficiënt.” Nee, dat is geen samenzweringstheorie. Schwab is daar heel eerlijk over in boeken die hij hierover geschreven heeft (zoals  Covid-19: The Great Reset ), en ook op  de website van het WEF  worden dit soort onderwerpen openlijk besproken. De inhoud van die pl

Kinderporno de zondebok en schandpaal van de overheid

Kinderporno de zondebok en schandpaal van de overheid   Hoe vaak lees je het zowel in de krant, het internet of verschijnt het bericht op de radio en televisie, dat er mensen zijn opgepakt voor het in het bezit hebben van kinderporno. De wetgeving en overheid houden vol dat het alleen om beelden gaat van seksueel kindermisbruik, maar in de praktijk en vele nieuws berichten blijken ook tot de verbazing de allerdaagse normale dingen tot kinderporno en dus een zedenmisdrijf zijn.   Sinds wanneer is een douche nemen een zedenmisdrijf? Sinds wanneer is het nemen van een sauna een zedenmisdrijf? Sinds wanneer is een bezoek aan het naaktstrand een zedenmisdrijf? Sinds wanneer is naturisme een zedenmisdrijf? Sinds wanneer is het vrijwillig zonder dwang seks hebben een zedenmisdrijf?   De overheid en zowel politie, justitie en het OM blijven ontkennen dat de opgenoemde punten niets met een zedenmisdrijf of kinderporno te maken hebben, maar toch zijn er genoeg zaken bewijzen en feiten waar dit w

slachtofferloze misdaad Kinderpornobezit weer legaal in het komende decennium

Kinderpornobezit weer legaal in het komende decennium Men beschuldigt de voorstanders voor onbeperkte  vrijheid van meningsuiting  vaak van spelen met onderbuik-argumenten. Als er één discussie is waar wel de onderbuik regeert is het over  pedofielen  of specifieker;  kinderporno .  Rick Falkvinge  van de Zweedse  Piratenpartij  schoof zijn weerzin tegen kinderporno opzij en geeft drie rationele redenen waarom in het komende decennium het privébezit van  kinderpornografie  weer legaal zou moeten worden. http://falkvinge.net/2012/09/07/three-reasons-child-porn-must-be-re-legalized-in-the-coming-decade/ Een deel van zijn argument is krachtig samengevat door  Lars Hallberg : It’s not illegal to film a murder. It’s not illegal to possess a film of a murder. But it’s still illegal to murder people. And it’s illegal to initiate a murder for the purpose of filming it. If you have taken part in a murder and have film of it, the film may be usable as proof against you. Ondanks zijn pleidooi zij