Doorgaan naar hoofdcontent

Corona & een leugenachtige regering

 


Corona & een leugenachtige regering

 

Steeds blijkt maar weer hoe onbetrouwbaar onze regering is, en nu omtrent de Corona blijkt dat steeds keer op keer maar weer en komt de aap uit de mouw. Ook waarschuwt de overheid voor nep nieuws over Corona, dit terwijl juist onze overheid de grootste verspreider is van dit nep nieuws.

 

Het vaccin tegen corona zou ons beschermen tegen Corona, en er werd ons voorgespiegeld dat gevaccineerde geen Corona meer konden krijgen of bij zich dragen of verspreiden en als men dan toch ziek zou worden het minder hevig zou zijn en men niet meer op de IC zou belanden.

 

Vaccin

 

De ontwikkeling van het vaccin is veel te snel gedaan, en hierdoor zijn de gevolgen van het vaccin zelf als de werking tegen het Corona virus niet bekend zijn en niet gegarandeerd worden. En niemand kan zeggen of iedereen die nu gevaccineerd zijn over 5 jaar nog wel leven en of gezond zijn, maar daar liggen alle gevaccineerde Wappies niet wakker van. Als een leugenachtige overheid beweerd dat het veilig is zonder garanties te kunnen krijgen en met het voorhouden als iedereen gevaccineerd zou zijn we resistent zijn tegen Corona, wij compleet ons oude leven zonder beperkingen kunnen oppakken.

 

Gelukkig ben ik niet de enigste ongevaccineerde (Wappie), maar zijn er gelukkig meer mensen die niet geloven in de overheid maar ook de veiligheid van het vaccin en welke risico’s deze voor de volksgezondheid opleveren. Het is in een opleving ontwikkeld, en omdat er gedacht werd dat het tegen Corona zou kunnen werken is er massaal ingezet op de productie en het vaccineren van mensen, terwijl iedereen die als schaap over de dam gevaccineerd is als proef en test personen worden gebruikt (Bron RIVM het RIVM probeert maar iets uit op de mens om hopelijk Corona tegen te gaan).

Kortom de overheid heeft u bedrogen en voorgelogen om u uit hun eigenbelang u overgehaald heeft om u te laten vaccineren, en daarom is alles uit de kast getrokken met de gevolgen van dien. Mij is altijd geleerd; als iemand in de sloot springt ik er niet meteen achteraan moet gaan.

 

De overheid heeft beweerd te kunnen zwemmen, en als u in het water zou springen zou u door hen eruit geholpen worden. Maar iedereen die gesprongen heeft is verzopen, de overheid dacht te kunnen zwemmen maar toen u in het water lag mist men niets te doen!

 

Als er vandaag de dag ondanks alle vaccinaties besmettingen bijkomen, dan worden wij als niet gevaccineerde door iedereen zelfs de overheid als oorzaak neergezet. Ik heb niets tegen mevrouw Alberti, maar die beweerde besmet te zijn geraakt met het Corona virus door een niet gevaccineerd persoon, terwijl de kans om besmet te raken door iemand die gevaccineerd is net zo groot is.

 

Kortom wij hebben geen enkele garantie, ook als je volledig gevaccineerd bent kun je;

 

Zelf ziek worden (zowel licht als ernstig zoals op de IC belanden)

Besmet worden

Anderen besmetten

Na besmetting of vaccinatie overlijden

 

Na dit lijstje gezien te hebben, welke voordelen van het vaccineren heeft u eruit gehaald?

Geen één he, maar waarom wel het risico nemen chemische rotzooi in uw lichaam te laten spuiten terwijl niemand weet welke risico’s en gevolgen er zijn, dan kunt u net zogoed gaan roken, een drugshot nemen of parachute springen zonder parachute allemaal net zo risicovol en hiervan weet u al hoe het vroeg of later afloopt.

 

Wappies

 

De niet gevaccineerde worden Wappies genoemd, maar waarom eigenlijk? Omdat wij niet in het vaccin geloven? Wij niet in de overheid geloven? Of omdat wij niet doen wat de overheid zegt?

 

Maar wij als Wappie’s vinden eigenlijk dat u als gevaccineerde Wappies moeten heten, doen wat een ander zegt zonder ergens bij na te denken. En door dat u zich gedraagt als kudde dieren, als een hert over de dam spring, dan volgt de rest. (als Jantje in de sloot springt, doet Pietje het ook maar)

 

U bent de persoon die alles doet wat de overheid zegt, en de overheid steeds over u heen kan lopen. Dit zonder het besef van uw eigen vrijheid en wil, en uw eigen of landsbelangen laat u stikken en u heeft de moet om te strijden al opgegeven, helaas kansloos! En zo loopt de Nederlandse overheid constant over u en ons heen, accepteer dit niet en ervaar dat het tijd is voor actie!

 

Ons weer een lekker koekje voor ons laten houden door Den Haag, en vervolgend niets krijgen? Echt niet!

 

 

Krom

 

Als u gevaccineerd bent; bent u nog steeds zo besmettelijk voor u zelf en anderen, u kunt nog steeds ziek worden, op de IC terecht komen, of zelfs overlijden. Maar  wordt u toegelaten in horeca, evenementen, bioscoop kunt u op vakantie of naar het buitenland voor familie of boodschappen en noem maar op.

 

Als u Corona gehad hebt; bent u nog steeds zo besmettelijk voor anderen wordt u toegelaten in horeca, evenementen, bioscoop kunt u op vakantie of naar het buitenland voor familie of boodschappen en noem maar op.

 

Als u getest bent; bent u nog steeds zo besmettelijk voor u zelf en anderen, u kunt nog steeds ziek worden, op de IC terecht komen, of zelfs overlijden. Maar wordt u toegelaten in horeca, evenementen, bioscoop kunt u op vakantie of naar het buitenland voor familie of boodschappen en noem maar op.

 

Als u niet gevaccineerd bent; bent u nog steeds zo besmettelijk voor u zelf en anderen, u kunt nog steeds ziek worden, op de IC terecht komen, of zelfs overlijden. Maar wordt u niet toegelaten in horeca, evenementen, bioscoop kunt u niet op vakantie of naar het buitenland voor familie of boodschappen en noem maar op.

 

Ex Corona besmette

 

De mensen die Corona gehad hebben zijn uit vele onderzoeken resistenter tegen het Corona virus dan welke gevaccineerde dan ook, dus het vaccineren is zoals vele onderzoekers ook al eerder gezegd en beweerd hebben de grootste onzin die er bestaat.

 

Gevolgen en risico

 

De overheid verbied de niet gevaccineerde van alles niet te mogen doen om besmetting tegen te gaan, terwijl van deze groep de risico’s niets meer of hoger zijn dan de gevaccineerde. De overheid moet de risico’s bij elk persoon zelf neerleggen zie hieronder.

 

Risico’s:

Roker: verslaving,ernstige ziekte en de dood.

Drugs gebruiker: verslaving, ernstige ziekte en de dood. (hiv door besmette naalden enzv)

Drinker van Alcohol: verslaving, ernstige ziekte en de dood, ontoerekeningsvatbaar /

Corona gevaccineerde: ernstige ziekte en de dood.

Corona niet gevaccineerde: ernstige ziekte en de dood.

 

Respecteer iemands beslissing en mening, ieder is zelf verantwoordelijk voor elke en welke beslissing dan ook. De overheid slaat al vele jaren te ver door, nog even en dan mogen mensen met overgewicht niet eens meer naar de Mac of snackbar. En staat er binnenkort iemand buiten met een weegschaal om elke bezoeker te wegen, heb je overgewicht moetje rechtsomkeert naar huis en iemand met een slanke lijn mag naar binnen.

 

Goed nieuws voor Peter Gilles, die kan gewoon zijn vrouwtje de Mac of snackbar in sturen, en zo werkt de overheid ook juist oplichting / fraude zelf in de hand.

 

Laat de complete bevolking gewoon lichte Corona krijgen, en dan is 98%  meteen resistent op 2%  na dan. Maar 98% is nog steeds een hoger percentage dan de gevaccineerde, en dan hebben we niets meer te maken met vaccins en de (bij) werking en de nadelen ervan.

 

Overheid slaat door

 

De overheid slaat door om het volk steeds nieuwe beperkingen en regels of meningen op te dringen, zonder dat er überhaupt bij het volk een mening te gaan vragen, zoiets het democratie. Maar in Den Haag beslist men zelf graag wat men met of tegen de het burger volk doet, en natuurlijk komt hun eigen hagje bovenaan zoals de beperkingen met demonstraties.

 

Een overheid als in Nederland is zelf bezig en verantwoordelijk voor haat en oproer zaaien, het tegen elkaar opzetten van bevolkingsgroepen (denk ook maar aan de kindertoeslagaffaire, dat huwelijken stuk maakten), smaad, list en bedrog, de vrijheid van mens en samenleving en zelfs vrijheids beroving.

 

Waarheid?

 

Het verhaal van vele films en of series is meestal wel verzonnen, maar toch bevat het toch een deel waarheid. Kijkers van Flikken Rotterdam is het al wel opgevallen, in deze serie komt zelfs ook Corona aanbod. Voor veel mensen is het misschien wel onzin, maar wat als hier toch een kern van waarheid inzit?

 

In de serie Flikken Rotterdam is men bezig met een pil tegen Corona, ook door de tijdsdruk is er onvoldoende tijd aan de negatieve effecten van het Corona medicijn bekend. De farmaceutische bedrijven willen niet hebben dat de negatieve dingen van het medicijn bekend wordt en eventueel in de media beland, door de overheid om te kopen, door een fikse korting op de inkoop van medicijnen, belangen, een gouden handdruk, of een goed betaalbare hoge functie in het farmaceutische bedrijf. Misschien komen wij er over een paar jaar achter dat dit scenario wel werkelijkheid geweest is tijdens de Corona crisis, als de heren Rutte en De Jonge over een paar jaar na dit kabinet een hoge functie in de farmacie betreden.

 

De film Lucia de B laat ook zien hoe corrupt onze politie en justitie eigenlijk is, politie en justitie hadden zowel bewijzen tegen Lucia als bewijzen die haar onschuld bewezen. Alle bewijzen tegen Lucia werden gebruikt, met de bewijzen van haar onschuld werd niets gedaan. Politie en Justitie willen om haar eigen hagje en mooi en goed weer te spelen naar haar burgers alweer een onschuldig persoon als moordenaar neerzetten en bestraffen, voor ieder lijkt dit een mooi en goed resultaat behalve voor het slachtoffer Lucia de B.

 

Er was bij politie en justitie maar één persoon met een geweten, die kon het niet verkroppen dat iemand die onschuldig is in de gevangenis te stoppen door niets te doen met het bewijs van haar onschuld. Ook juist bij politie en justitie is er een machtscultuur waar misbruik een grote rol speelt, en zo de medewerkster van justitie in het nauw gedreven werd en er dreigde zelfs ontslag haar. Gelukkig kwam deze mevrouw naar haar ontslag met alle bewijzen die Lucia vrijpleitte naar de advocaat van de verdachte Lucia, en zo kreeg de zogenaamde rechtstaat eindelijk zijn echte eigenrecht.

 

Dus wie weet is deze Corona crisis gewoon een macht en overheidsspelletje!













































 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Kabinet geeft toe aan FVD: 'Ja, wij sluiten juridisch bindende overeenkomsten met het World Economic Forum'

  Kabinet geeft toe aan FVD: ‘Ja, wij sluiten juridisch bindende overeenkomsten met het World Economic Forum’ Door  Michael van der Galien   18 december 2021 Het kabinet heeft “juridisch bindende overeenkomsten” gesloten met het World Economic Forum van Great Reset-propagandist Klaus Schwab. Dat bekent het kabinet in antwoord op Kamervragen die ingediend zijn door Gideon van Meijeren van Forum voor Democratie. We zijn onderhand allemaal bekend met het World Economic Forum (WEF) van Klaus Schwab. Deze globalistische organisatie wil dat het coronavirus gebruikt wordt om een wereldwijde Great Reset uit te voeren, waarbij er eigenlijk gewoon overal een totalitaire controlestaat moet worden ingevoerd. Want dat is “veilig” en “efficiënt.” Nee, dat is geen samenzweringstheorie. Schwab is daar heel eerlijk over in boeken die hij hierover geschreven heeft (zoals  Covid-19: The Great Reset ), en ook op  de website van het WEF  worden dit soort onderwerpen openlijk besproken. De inhoud van die pl

Kinderporno de zondebok en schandpaal van de overheid

Kinderporno de zondebok en schandpaal van de overheid   Hoe vaak lees je het zowel in de krant, het internet of verschijnt het bericht op de radio en televisie, dat er mensen zijn opgepakt voor het in het bezit hebben van kinderporno. De wetgeving en overheid houden vol dat het alleen om beelden gaat van seksueel kindermisbruik, maar in de praktijk en vele nieuws berichten blijken ook tot de verbazing de allerdaagse normale dingen tot kinderporno en dus een zedenmisdrijf zijn.   Sinds wanneer is een douche nemen een zedenmisdrijf? Sinds wanneer is het nemen van een sauna een zedenmisdrijf? Sinds wanneer is een bezoek aan het naaktstrand een zedenmisdrijf? Sinds wanneer is naturisme een zedenmisdrijf? Sinds wanneer is het vrijwillig zonder dwang seks hebben een zedenmisdrijf?   De overheid en zowel politie, justitie en het OM blijven ontkennen dat de opgenoemde punten niets met een zedenmisdrijf of kinderporno te maken hebben, maar toch zijn er genoeg zaken bewijzen en feiten waar dit w

slachtofferloze misdaad Kinderpornobezit weer legaal in het komende decennium

Kinderpornobezit weer legaal in het komende decennium Men beschuldigt de voorstanders voor onbeperkte  vrijheid van meningsuiting  vaak van spelen met onderbuik-argumenten. Als er één discussie is waar wel de onderbuik regeert is het over  pedofielen  of specifieker;  kinderporno .  Rick Falkvinge  van de Zweedse  Piratenpartij  schoof zijn weerzin tegen kinderporno opzij en geeft drie rationele redenen waarom in het komende decennium het privébezit van  kinderpornografie  weer legaal zou moeten worden. http://falkvinge.net/2012/09/07/three-reasons-child-porn-must-be-re-legalized-in-the-coming-decade/ Een deel van zijn argument is krachtig samengevat door  Lars Hallberg : It’s not illegal to film a murder. It’s not illegal to possess a film of a murder. But it’s still illegal to murder people. And it’s illegal to initiate a murder for the purpose of filming it. If you have taken part in a murder and have film of it, the film may be usable as proof against you. Ondanks zijn pleidooi zij