Doorgaan naar hoofdcontent

Wet gegevensverwerking door (QR Code)

https://rumble.com/embed/vm30o9/?pub=4
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217043523278807&id=1789530074&sfnsn=mo
https://www.eerstekamer.nl/wetsvoorstel/35447_wet_gegevensverwerking_door

Mooi! Ik kreeg vandaag van De Standaard het ganse achterblad om uiteen te zetten waarom ik, als gevaccineerde, toch 100 % tegen de QR-pas ben. Het is een gevaarlijke autoritaire vrijbrief aan de regering die geen bescherming biedt tegen besmetting, maar die toch verleend werd zonder einddatum. Hier voor jullie het stuk integraal. Trouwe volgers gaan er flarden van mijn blog van 1 november in herkennen, maar dan beter en dieper uitgewerkt. Ik verneem graag jullie kritieken! 👇 

"Uw groene pasje biedt vrijheid noch bescherming

We kennen ze allemaal: mensen die de invoering van het Covid Safe Ticket (CST) helemaal zo erg niet vinden. Het kost tenslotte maar een paar seconden om de pas boven te halen en te laten scannen. Even vaak hoor je daarbij het argument dat de pas in Frankrijk al maanden ingevoerd is en daar 'perfect werkt'. Van privacy ligt toch niemand wakker in dit Facebooktijdperk. Dus waarom daarover blijven doorbomen?

Verbazingwekkend weinig burgers lijken de historische impact te beseffen van wat we vandaag zien gebeuren. Het CST betekent een halve revolutie in de omgang tussen burger en staat. Veel meer nog dan de privacykwestie is de enorme macht die de burger ermee in handen van de staat legt het grote probleem. Eenmaal ingeburgerd voor binnenlands gebruik zal de staat om de zoveel maanden het toepassingsgebied ervan uitbreiden of inperken. Maar het systeem zelf zal blijven bestaan. Waarom? Omdat het makkelijk bestuurt. Het CST verschaft de regering immers de mogelijkheid om de criteria voor een groene scan naar eigen goeddunken te wijzigen, zonder het parlement te consulteren.

Als de burger die nieuwe instructies niet wil opvolgen, dan kan de staat hem daartoe makkelijk dwingen. Door hem met één vingerknip in sociaal isolement te storten. Je pas kleurt plotseling rood. Dat betekent geen pint meer op café, geen voetbal meer, geen concert meer, geen restaurant meer, geen reizen meer en misschien binnenkort ook geen werk meer, want talrijk zijn de stemmen die opgaan om het CST uit te breiden naar de werkvloer. Willen we de overheid werkelijk zo'n almacht geven? Willen we leven in een staat die ons, via een simpele wijziging van een algoritme, kan marginaliseren en in de armoede storten, wanneer we niet doen wat de regering wenst? En kunnen we dan nog wel van een vrij land spreken? Neen.

Het CST haalt een fundament van onze rechtsstaat en democratie onderuit. 'Nullum crimen, nulla poena, sine lege', schreef de Duitse rechtsgeleerde Anselm von Feuerbach al in 1801. Geen misdrijf, geen straf, zonder wet. Dat principe mag voortaan de vuilnisbak in. Via een rode scan kan de staat burgers straffen met isolement, zonder langs een rechter te passeren. Recht op beroep heeft die gestrafte burger niet. De criteria waarop de overheid zich baseert, het 'misdrijf' zeg maar, staan in geen enkele wet genoteerd. De vage pandemiewet, op zich ook al een grondwettelijk misbaksel, geldt als handige passe-partout. Niet alleen Feuerbach maar ook Montesquieu, de bedenker van de scheiding der machten, draait zich om in zijn graf bij zoveel autoritarisme.

Toch passeert het zonder veel reuring. Het is een pijnlijke vaststelling, maar ze klopt als een bus: niet alleen van privacy maar ook van de rechtsstaat ligt de burger amper nog wakker. 'All is fair in love and war' wil een oud Brits gezegde. Voeg daar gerust corona aan toe. Wanneer regering en media dagenlang synchroon op de epidemische paniektrommel roffelen, dan slikt de burger werkelijk alles. Zelfs een CST voor zijn eigen kinderen, zodra die de leeftijd van 12 jaar hebben bereikt. Hij aanvaardt het. Zonder morren. Terwijl een wakkere burger, bij het afstaan van macht aan de overheid, moet stilstaan bij wat de huidige regering daarmee kan doen, én bij wat volgende regeringen ermee kunnen doen.

Daarmee belanden we bij het heikelste punt van het CST: hoewel het instrument geen bescherming biedt tegen besmetting en dus onmogelijk veiligheid kan bieden, werd deze autoritaire vrijbrief toch zonder vervaldatum aan de overheid toegekend. Een bindend doel voor de vaccinatiegraad, waarbij het CST vervalt, is er evenmin. We moeten het doen met de vage belofte dat de pas ooit wel eens weer zal worden afgeschaft. Weinig geruststellend, want coronabesmettingen en ziekenhuisopnamen zullen er altijd zijn en altijd blijven, ook al bereiken we 100 procent vaccinatiegraad. Dat corona ooit 'voorbij' zal zijn, is een illusie. 

Een korte blik over onze zuidelijke grens illustreert wat dat betekent. Al sinds 9 augustus 2021 zijn de Fransen onderworpen aan het CST. Op 13 oktober kregen zij doodleuk te horen dat hun regering het systeem wil verlengen tot 'minstens' 31 juli 2022. Zo'n vaudeville kan ook ons te wachten staan. Permanente digitale controle kan, sluipenderwijs, zomaar eens de nieuwe bestuurlijke realiteit worden. In plaats van te discussiëren over het al dan niet uitbreiden van de pas naar de werkvloer doen we er beter aan om het debat op te starten over de integrale afschaffing van dit gevaarlijke machtsinstrument."

Deze week wordt er in de Kamer gedebatteerd over de "epidemische noodtoestand", die de regering twee weken terug uitriep en haar verregaande bevoegdheden geeft, ook om een nieuwe lockdown uit te roepen wanneer ze dat nodig zou achten. Woensdag komt die noodtoestand ter stemming in de Kamer. Ik houd jullie hier alvast mee op de hoogte van de ontwikkelingen.

https://www.vpro.nl/argos/media/afleveringen/2018/Het-verhaal-van-Lisa.html


Oud-huisarts: Eindelijk! Medisch bewijs dat de coronaprik ‘moord’ is

Dit is het moment waarop we moeten stoppen met vaccineren, zegt de Britse oud-huisarts Vernon Coleman in een nieuwe video. “Elke arts of verpleegkundige die nu nog mRNA-vaccins toedient, zal op den duur uit het register geschrapt en gearresteerd worden.”

Coleman verwijst naar een studie die deze maand is verschenen in het tijdschrift Circulation, waarin wordt gesteld dat de mRNA-vaccins mogelijk verantwoordelijk zijn voor de gevallen van trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire aandoeningen na vaccinatie.

Bewijs

“We wisten altijd al dat deze prikken experimenteel zijn. Nu hebben we bewijs voor een link tussen de vaccins en de aandoeningen,” aldus Coleman. “Nu hebben we het bewijs om de prikprogramma’s stil te kunnen leggen.”

Aan het onderzoek deden 566 patiënten van 28 tot 97 jaar mee. Tot minimaal 2,5 maand na de tweede dosis bleek het vaccin ontstekingen aan het endotheel aan te wakkeren, een laagje cellen aan de binnenkant van hart, bloedvaten en lymfevaten. Ook zorgde de prik ervoor dat T-cellen de hartspier konden binnendringen.

Ruiming

We moeten op zijn minst stoppen met prikken, in ieder geval tot langetermijnonderzoeken zijn afgerond, benadrukt Coleman. Dit nieuws zou op alle voorpagina’s moeten staan, zegt hij.

“Ik zeg al een jaar dat deze prik een experiment is, om te doden en schade toe te brengen. Als het experiment nu niet wordt gestaakt, weten we zeker dat dit geen medische behandeling is, maar een ruiming.”https://www.ninefornews.nl/oud-huisarts-eindelijk-medisch-bewijs-dat-de-coronaprik-moord-is/?fbclid=IwAR22R-BZSjkqa1b5FLde8d_IviTWFlW90UIOgo99xPO9fuiGY1tqk6E0FYM#.YZ6zyLUNQzQ.facebook

Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” is

62496
 
47

Het is 22 november 2021 en dit is het moment waarop het prikken moet stoppen. Een paar uur geleden stuurde Darren Smith, de redacteur van het uitstekende The Light Paper, mij een paper uit het medische tijdschrift Circulation dat bewijst dat het covid-19 prikken experiment vandaag moet stoppen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Finally! Medical Proof the Covid Jab is “Murder”

Ik denk dat elke arts of verpleegkundige die na vandaag een van de mRNA covid-prikken geeft, te zijner tijd uit het desbetreffende register zal worden geschrapt en zal worden gearresteerd.

Het vaktijdschrift Circulation is een gerespecteerde publicatie. Het is 71 jaar oud, de artikelen worden peer reviewed beoordeeld en in een onderzoek werd het beschouwd als ’s werelds nummer 1 vaktijdschrift in de categorie hart en bloedvaten.

Ik citeer de laatste zin van de samenvatting die aan het begin van het artikel staat. Dit is alles wat ik, u – of wie dan ook – hoeft te weten.

“Wij concluderen dat de mRNA-vaccins de ontsteking van het endotheel en de infiltratie van T-cellen in de hartspier drastisch doen toenemen en mogelijk een verklaring bieden voor de waarnemingen van verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie.”

Dat is het. Dat is de doodsklok voor de covid-19 mRNA vaccinaties.

Het endotheel is een laag van cellen die bloedvaten en lymfevaten bekleden. T cellen zijn een type witte cel.

We hebben altijd geweten dat deze spuiten experimenteel waren. Mijn video in december 2020, iets minder dan een jaar geleden, waarschuwde voor deze specifieke risico’s. Ik las een lijst voor van mogelijke bijwerkingen, officieel gepubliceerd door de Amerikaanse regering.

Maar nu hebben we het bewijs van het verband.

Van de mRNA-prik is bekend dat het mensen niet tegenhoudt om covid te krijgen. En het is bekend dat het mensen die het verspreiden niet tegenhoudt. Ik geloof niet dat iemand deze feiten betwist.

En toch zijn er grote aantallen doden en gewonden gevallen onder mensen die zijn geprikt. Kijk naar het item “Updated: how many are the vaccines killing?” op mijn websites.

Nu hebben we het bewijs om de vaccinatieprogramma’s te stoppen.

In de studie die in Circulation wordt geciteerd, werden in totaal 566 patiënten tussen 28 en 97 jaar getest. Ze waren gelijk verdeeld over mannen en vrouwen.

“Op het moment van dit rapport,” zegt de auteur, “houden deze veranderingen aan tot minstens 2,5 maand na de tweede dosis van het vaccin.

Op zijn minst moet het gebruik van deze spuiten nu stoppen. Onmiddellijk, totdat er meer langetermijntests zijn gedaan.

Als er nog journalisten waren in de mainstream media, zou dit nieuws een hoofditem zijn in alle tv- en radioprogramma’s en op de voorpagina’s van alle kranten staan.

Godzijdank zijn er platforms met vrije meningsuiting, zoals BNT, die mij in staat stellen u dit nieuws te brengen.

Ik zeg al een jaar dat deze prik een experiment is – dat zeker doden en gewonden zal maken.

We hebben altijd geweten dat het experimenteren op mensen zonder hun volledige toestemming en begrip – na het bekendmaken van alle risico’s en mogelijke bijwerkingen – een misdaad is.

Nu is het bewijs geleverd dat dit experiment moet stoppen.

Als het experiment met de covid jab na vandaag doorgaat, weten we absoluut zeker dat dit geen medische behandeling is, maar een ruiming.

Deel deze video alstublieft onmiddellijk met iedereen die u kent.

Dank u.

Hier is het volledige abstract gepubliceerd op 8 november 2021.



Reacties

Populaire posts van deze blog

Kabinet geeft toe aan FVD: 'Ja, wij sluiten juridisch bindende overeenkomsten met het World Economic Forum'

  Kabinet geeft toe aan FVD: ‘Ja, wij sluiten juridisch bindende overeenkomsten met het World Economic Forum’ Door  Michael van der Galien   18 december 2021 Het kabinet heeft “juridisch bindende overeenkomsten” gesloten met het World Economic Forum van Great Reset-propagandist Klaus Schwab. Dat bekent het kabinet in antwoord op Kamervragen die ingediend zijn door Gideon van Meijeren van Forum voor Democratie. We zijn onderhand allemaal bekend met het World Economic Forum (WEF) van Klaus Schwab. Deze globalistische organisatie wil dat het coronavirus gebruikt wordt om een wereldwijde Great Reset uit te voeren, waarbij er eigenlijk gewoon overal een totalitaire controlestaat moet worden ingevoerd. Want dat is “veilig” en “efficiënt.” Nee, dat is geen samenzweringstheorie. Schwab is daar heel eerlijk over in boeken die hij hierover geschreven heeft (zoals  Covid-19: The Great Reset ), en ook op  de website van het WEF  worden dit soort onderwerpen openlijk besproken. De inhoud van die pl

Kinderporno de zondebok en schandpaal van de overheid

Kinderporno de zondebok en schandpaal van de overheid   Hoe vaak lees je het zowel in de krant, het internet of verschijnt het bericht op de radio en televisie, dat er mensen zijn opgepakt voor het in het bezit hebben van kinderporno. De wetgeving en overheid houden vol dat het alleen om beelden gaat van seksueel kindermisbruik, maar in de praktijk en vele nieuws berichten blijken ook tot de verbazing de allerdaagse normale dingen tot kinderporno en dus een zedenmisdrijf zijn.   Sinds wanneer is een douche nemen een zedenmisdrijf? Sinds wanneer is het nemen van een sauna een zedenmisdrijf? Sinds wanneer is een bezoek aan het naaktstrand een zedenmisdrijf? Sinds wanneer is naturisme een zedenmisdrijf? Sinds wanneer is het vrijwillig zonder dwang seks hebben een zedenmisdrijf?   De overheid en zowel politie, justitie en het OM blijven ontkennen dat de opgenoemde punten niets met een zedenmisdrijf of kinderporno te maken hebben, maar toch zijn er genoeg zaken bewijzen en feiten waar dit w

slachtofferloze misdaad Kinderpornobezit weer legaal in het komende decennium

Kinderpornobezit weer legaal in het komende decennium Men beschuldigt de voorstanders voor onbeperkte  vrijheid van meningsuiting  vaak van spelen met onderbuik-argumenten. Als er één discussie is waar wel de onderbuik regeert is het over  pedofielen  of specifieker;  kinderporno .  Rick Falkvinge  van de Zweedse  Piratenpartij  schoof zijn weerzin tegen kinderporno opzij en geeft drie rationele redenen waarom in het komende decennium het privébezit van  kinderpornografie  weer legaal zou moeten worden. http://falkvinge.net/2012/09/07/three-reasons-child-porn-must-be-re-legalized-in-the-coming-decade/ Een deel van zijn argument is krachtig samengevat door  Lars Hallberg : It’s not illegal to film a murder. It’s not illegal to possess a film of a murder. But it’s still illegal to murder people. And it’s illegal to initiate a murder for the purpose of filming it. If you have taken part in a murder and have film of it, the film may be usable as proof against you. Ondanks zijn pleidooi zij